maanantai 18. marraskuuta 2013

Mä olen myös Facebookissa

Ajan hermoilla olevana laamana, päätin myös liittyä Facebookin. Kertoilen kuulumisia nyt myös Hutkon laamatilan kaikille avoinna olevilla Facebook sivuilla. Joskin kyllä tänne Laamakirjaankin edelleenkin kuulumia kertoilen.

Jingo "heinokoristeilla"
Eli tässä lyhyesti tallimme kuulumisia:
Kielo on kasvanut kovasti ja nyt hänet on kokonaan vieroitettu pullomaidosta. Hyvin hälle näyttää maistuvan muukin murkina kun maitoa ei enää saa. Äidin tyttö Kielo on edelleenkin, syövät aina Orvokki-äidin kanssa samasta ruokakupista, vaikka Kielolle olisi omassakin kupissa ruokaa tarjolla.

Laamailijoita on käynyt aina noin parin viikon välein. Ja se on kyllä mukavaa kun pääsee täältä talliympyröistä vähän muita maisemia katselemaan.

Jingo aloitti "laamakoulu" ja opettelee nyt tottelemaan käskyjä, kuten seis ja mene. Kyllähän laamakoulu meille kaikillekin hyvää tekisi. Mutta Jingo on tällä hetkellä etusijalla, kaavailevat kuulemma Jingosta vetolaamaa kärryjen eteen. Amerikasta on tilattu Jingolle ajovaljaatkin jo. No ei minua kauheasti tuollaiset vetohommat kiinnostaisikaan, enemmän pidän vapaamuotoisesta kävelystä missä saa herkutella tienpiennar kasveilla.

Siinäpä tärkeimmät kuulumiset.
-KANTA-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti