tiistai 17. helmikuuta 2015

Laskiastapahtuma


Pukkilan laskiaissunnuntain ulkoilutapahtuman laama-agilitykisa käytiin kauniissa pakkassäässä. Kisa oli Pukkilan kunnan ja seurakunnan joukkueiden välinen mittelö. Kisalaamat arvottiin tapahtuman aluksi joukkuiden sisällä. Kunnan joukkuetta luotsasi kunnanjohtaja Juha Myyryläinen ja seurakunnan kirkkoherra Hannu Tiainen. Tapahtumalla oli tarkoitus tuoda kasvot seurakunnalle ja kunnalle, mikä onnistuikin vallan mainiosti, sillä suuri yleisö oli lumoutunut kaikkien kisasuorituksista. Samalla tarkoituksena oli nostaa esiin vapaaehtoistyöntekijöiden tärkeys. Vapaaehtoistyötenkijöitä edustivat Virpi Grönlund ja Johanna Fabritius. Laskiaistapahtuman tuotto meni yhteisvastuun hyväksi. Kisan juonsi vauhdikkaasti Mari Vesala.

Gisellellä ei oikein ollut hyvä päivä, ja laama-lady oli hieman vastahankainen useimpien esteiden osalla. Jingo sen sijaan oli tapansa mukaan innostunut kisoista ja suoritti useimmat esteet. Esteinä olivat kaarisilta, lakanan yli kävely, autonrenkaiden yli kävely, pitkä silta, hyttysverhon läpi kävely, estehyppy ja pujottelu. Kuvissa takana näkyvät pelastusajoneuvot eivät suinkaan kuvaa kisan vaarallisuutta, vaan kuuluvat laskiaistapahtuman muihin tutustumis kohteisiin ;). 

Kunnan joukkue voitti kisan pistein 20,5. Seurakunta sai 19 pistettä. Pisteenlaskukäytöntö oli seuraavanlainen: Jos ohjastaja sai laaman menemään esteestä yli sai kaksi pistettä. Jos laama sai ohjastajan menemään esteestä yli tuli yksi piste.

Kirkkoherra Hannu Tiainen ja Giselle-laama

Kunnanjohtaja Juha Myyryläinen ja Giselle-laama

Kunnan edustaja Virpi Grönlund ja Jingo-laama

Seurakunnan edustaja Johanna Fabritius ja Jingo-laama
Kilpailijoitten ryhmäkuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti